Black Friday 2024

24 november 2024

Black Friday, een fenomeen uit Amerika, is wereldwijd uitgegroeid tot een dag waarop consumenten profiteren van uitzonderlijke kortingen. Dit geldt ook voor Chinese webwinkels zoals AliExpress en GeekBuying. Deze winkels bieden een brede selectie producten aan tegen aantrekkelijke prijzen. Tijdens Black Friday gaan de prijzen nog verder omlaag, waardoor consumenten extra kunnen besparen.

We weten hoe tijdrovend het kan zijn om alle Chinese webwinkels te doorzoeken voor de beste deals. Daarom hebben wij het werk voor jou gedaan. We hebben de allerbeste Black Friday aanbiedingen van Chinese webwinkels op één pagina verzameld. Of je nu op zoek bent naar elektronica, kleding, speelgoed of iets anders, op onze overzichtspagina vind je de scherpste prijzen.

AliExpress Black Friday

De grootste webshop, AliExpress, doet ook mee aan de Black Friday-gekte met een enorme uitverkoop. Met een breed scala aan producten, van elektronica tot mode en huis- en tuinartikelen, heeft AliExpress voor iedereen iets te bieden.

Temu Black Friday

Ze zijn pas sinds april 2023 actief in Nederland maar doen ook mee aan de Black Friday sale met giga aanbiedingen!

Er doen dit jaar veel Chinese webshops mee aan Black Friday. Zo kun je acties verwachten van AliExpress, Temu, Banggood, Zaful en GeekBuying.

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 24 november 2023.